Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus
Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus
Aquesta formació servirà a totes aquelles empreses, l'activitat principal de les quals o parcial sigui la de facilitar als seus clients el servei de menjars en establiment o ben servides a domicili, i a tots aquells treballadors l'activitat laboral dels quals estigui relacionada amb la manipulació d'aliments no envasats. El temari està actualitzat d'acord les mesures a tenir en compte davant de la pandèmia de COVID-19.
Ara amb Aulacat, Escola Superior d'Adults, pots obtenir el certificat de Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus d'una forma ràpida, senzilla i des de casa.
El marc legal dels manipuladors d'aliments d'Alt Risc és el Reglament 852/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d'abril de 2004 relatiu a la higiene dels productes alimentosos d'aplicació des de l'any 2006. En el Capítol XII de l'annex II d'aquest Reglament es fa referència a la formació que han de rebre els empresaris i treballadors de les empreses alimentàries.
S'entén com a empresa alimentària totes aquelles empreses amb ocupacions relacionades amb l'hostaleria, comerç d'alimentació, transports alimentaris, càterings…
La supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors de productes alimentosos en qüestions d'higiene alimentària, d'acord amb la seva activitat laboral.
Que els qui tinguin a càrrec seu el desenvolupament i manteniment del procediment esmentat a l'apartat 1 de l'article 5 del present Reglament o l'aplicació de les guies pertinents hagin rebut una formació adequada tocant a l'aplicació dels principis del *APPCC.
El compliment de tots els requisits de la legislació nacional relativa als programes de formació per als treballadors de determinats sectors alimentaris.
La formació és un instrument important per garantir una aplicació efectiva de les pràctiques correctes d'higiene i ha de respondre a necessitats concretes de cada empresa alimentària.
En aquest cas ho apliquem al sector de la restauració col·lectiva. L'engegada del *APPCC, és obligatòria amb la finalitat de complir la Directiva 93/43/CEE de 14 de Juny. Reglament 852 i 853.
Aulacat, escola superior d'Adults, t'ajudarem a realitzar la formació obligatòria, d'una manera senzilla, ràpida i des de casa.
Aquest curs està dirigit a persones que estiguin o vulguin treballar en sector d'empreses d'alimentació del Sector d'Alt Risc: elaboració d'aliments que no sofreixen un tractament posterior, elaboració de diversos processos alimentosos, carnisser, forner, etc).
Aconsegueix el teu certificat vàlid en tota Espanya i treballa com a cuiner, forner, i altres empreses d'alimentació que així ho requereixin.
Amb l'empara i la garantia del nostre centre de formació Aulacat, Escola Superior d'Adults.
Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.
Temari part Específica Manipulador d'Aliments Alt Risc + Prevenció Coronavirus
Introducció.
Requisits generals de la cuina.
Requisits generals d'emmagatzematge frigorífic i no frigorífic.
Requisits generals del menjador i de la zona de barra.
Requisits generals dels locals.
Requisits generals de sòls, parets i sostres.
Requisits generals de portes i finestres.
Requisits generals de ventilació.
Requisits generals d'il·luminació.
Requisits generals de serveis i vestuaris.
Requisits generals d'instal·lacions de neteja.
Requisits generals de superfícies i útils.
Requisits generals d'equips.
Requisits generals del personal manipulador.
Sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític.
Pandèmies estacionals i situacions d'exepció.
Legislació (Matèria de Seguretat Alimentària).
Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Manipulador d'Aliments d'Alt Risc + Prevenció Coronavirus, expedit per Aulacat.
Mozo de Almacén | Manipulador d'Aliments Alt Risc, Coronavirus i Al·lèrgens |