Curs en Gestió d'Al·lergògens online
Gestió d'Al·lergògens
Coneixeràs els aspectes generals sobre les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.
Determinaràs les característiques dels aliments.
Sabràs especificar les causes que provoquen la contaminació dels aliments, concretament la contaminació creuada en la contaminació d'al·lergògens.
Identificaràs els aspectes més importants que inclou el nou reglament en matèria d'al·lergògens en els aliments.
Aprendràs les característiques de la implantació d'un pla de control i gestió d'al·lergògens.
Coneixeràs la finalitat de la seguretat alimentària.
Formació que cobreix les necessitats formatives derivades del Reglament 1169/2011 sobre informació al consumidor, d'obligat compliment en tots els establiments de preparació i servei de menjars a partir del 13 de desembre de 2014.
Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.
TEMA 1. ELS ALIMENTS
TEMA 2. INTOLERÀNCIA I AL·LÈRGIA AlS ALIMENTS
TEMA 3. LA CONTAMINACIÓ DELS ALIMENTS.
TEMA 4. PLA DE GESTIÓ D'AL·LERGÒGENS.
TEMA 5. SEGURETAT ALIMENTÀRIA
TEMA 6. MESURES DE PREVENCIÓ I BONES PRÀCTIQUES
TEMA 7. SISTEMA APPCC
MODALITAT ONLINE
Per a la realització de la formació online posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat.
El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la teva formació. És una zona privada per als estudiants per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta, les 24 hores dels 365 dies de l'any.
Per a nosaltres, els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema, ens adaptem a la teva situació personal i adaptem la teva programació formativa.
La metodologia on-line se centra en dos punts fonamentals:L'adaptació de la formació a les noves tecnologies, a través d'un campus virtual, facilitant l'accés de l'alumne als continguts, com, quan i on vulguis.
El seguiment continu del teu aprenentatge per part del teu tutor, amb l'objectiu d'aconseguir la millor eficàcia formativa i una atenció personalitzada.
Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol.
La tutorització del curs serà sempre telemàtica, tenint a la disposició de l'alumne un tutor per a solucionar dubtes i correcció de tasques. Totes les tutories de formació i l'enviament de tasques es realitzaran mitjançant el campus virtual Aulafor.
El sistema d'estudi online es basa en un programa pràctic i interactiuEl tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
L'alumne treballa el tema planificat des de casa.
El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne planteja sobre el material treballat.
L'alumne fa una prova d'avaluació sobre el tema treballat, la plataforma corregeix automàticament i si has aprovat pots continuar amb el següent temari, sempre al teu propi ritme.
El Campus VirtualPer a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents plataformes educatives. La plataforma educativa Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme LA TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que la nostra escola posa a la disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre/Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta, 365 dies / 24 hores.
El nostre Campus Virtual Aulafor és 'responsive', podràs accedir des de qualsevol dispositiu d'última generació amb connexió a internet, Ipad, Pc, Mac, Iphone ... i des de qualsevol sistema operatiu Windows, IOS, Android, Windows Phone, etc.
Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Gestió d'Al·lergògens, expedit per Aulacat.
Gestió d'Al·lergògens | Auxiliar de cuina |