Auxiliar de Cuina online

Auxiliar de cuina

Curs Curs Duración del curso 1 any
icono desplegable DESCRIPCIÓ DEL CURS
Si t'apassiona el món culinari i desitges continuar creixent i aprendre en aquest àmbit és imprescindible formar-te com a Auxiliar de Cuina, aquest curs serà el trampolí i primer pas cap a l'èxit.

El curs d' Auxiliar de Cuina de Aulacat té per objectiu formar i capacitar professionalment a l'alumne en l'exercici de les funcions d'auxiliar de cuina, un lloc imprescindible dins de qualsevol bar o restaurant que gestioni un nombre raonable de comandes.

Ser auxiliar de cuina requereix d'una formació extensa dins de diferents facetes. L'estudiant d'aquest curs aprendrà diverses tècniques, procediments i hàbits fonamentals per a l'exercici professional de les seves funcions.

L'alumne estudiarà de quins elements es compon una cuina, les condicions ideals del local, les instal·lacions, i la funció de l'ajudant dins del treball en la cuina.

A més haurà d'aprendre tot el fonament de seguretat i higiene en el lloc de treball. La manipulació d'aliments és un sector que requereix d'un coneixement especialitzat i és imprescindible que l'alumne es familiaritzi amb la normativa de seguretat i higiene, els riscos i mitjans de prevenció i sobre el procés adequat de manipulació d'aliments i d'aliments de risc.

La formació aborda també conceptes com la nutrició. Els estudiants d'aquest curs d'ajudant de cuina coneixeran els diferents grups de classificació dels aliments i l'elaboració de plats segons uns criteris concrets.
icono desplegable DIRIGIT A boton desplegable
El curs d'Auxiliar de Cuina online de Aulacat va dirigit aquelles persones que es dediquen al món de la restauració, més concretament a la cuina i que pretenguin obtenir coneixements relacionats amb les funcions de l'ajudant de cuina. A més és interessant per a aquells que desitgin especialitzar-se en la funció d'ajudant de cuina.
icono desplegable REQUISITS boton desplegable

Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.

* El centre AULACAT no es fa responsable del no compliment dels requisits a matricular-se o de la pèrdua dels requisits al llarg de la durada del curs
icono desplegable TEMARI boton desplegable
  1. Oferta gastronómica y sistemas de aprovisionamiento
  2. Preelaboración y conservación de alimentos
  3. Técnicas culinarias
  4. Repostería
  5. Técnicas básicas de servicio y de preparación de alimentos y bebidas a la vista del cliente
  6. Elaboraciones y productos culinarios
icono desplegable PROGRAMA FORMATIU boton desplegable
Dins de la gran varietat de cuina elemental que s'estudia en el curs l'alumne que aspiri a convertir-se en ajudant de cuina haurà d'aprendre a elaborar consomés, sopes, cremes, plats a base i llegums, hortalisses, arròs, cereals i pasta, plats a força d'ous, peixos i mariscs, carns, aus i caça i a més aprendrà les nocions imprescindibles sobre rebosteria. Objectius del Curs d'Auxiliar de Cuina:

Estudiar les funcions que desenvolupa un auxiliar de cuina i aprendre tot el relatiu a la manipulació d'aliments i a les eines, bateria i utensilis més utilitzats en la cuina

Conèixer actituds de seguretat i higiene en el treball familiaritzant-se amb la manipulació d'aliments de major risc

Estudiar què és la formació continuada dels manipuladors d'aliments

Conèixer en profunditat les classes d'aliments i nutrients

Aprendre les dietes més habituals, les seves indicacions i contraindicacions

Estudiar les tècniques de manipulació, conservació i preparació dels diferents tipus d'aliments

Estudiar la definició i classificació del peix segons el Codi Alimentari Español

Aprendre els factors que intervenen en la qualitat de les carns i els productes derivats d'aquestes

Conèixer els plats elementals a força de llegums secs, hortalisses, arròs i altres cereals

Conèixer l'elaboració de plats de rebosteria i pastisseria

Saber alguns dels plats més representatius de la cuina nacional

Aprendre l'elaboració de receptes basades en el peix i marisc

Conèixer les postres derivades de la llet més comunes en la nostra cuina i la seva elaboració

Conèixer les receptes més comunes de les diferents regions espanyoles

Estudiar les característiques dels menús en la cuina internacional

icono desplegable TITULACIÓ boton desplegable

Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Auxiliar de cuina, expedit per Aulacat.

move icon Sol·licita informació

Responsable del fitxer: C.T. SL. Finalitat: enviament d'informació sobre cursos via email i telèfon. Legitimació: consentiment. Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers. Drets: accedir, rectificar, cancel·lar o suprimir les dades, així com altres drets. Pot consultar informació addicional i detallada en nostra politica de privacitat.
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRES CURSOS
bonificable Cursos 100% bonificables Si ets treballador o empresari
certificacion Certificació acreditativa Al final del curs
tutor Tutor personal Per resoldre els teus dubtes
Online Campus virtualAules i materials en un click
compra segura Compra segura Consulta les condicions