Auxiliar de Cuina online
Auxiliar de cuina
El curs d' Auxiliar de Cuina de Aulacat té per objectiu formar i capacitar professionalment a l'alumne en l'exercici de les funcions d'auxiliar de cuina, un lloc imprescindible dins de qualsevol bar o restaurant que gestioni un nombre raonable de comandes.
Ser auxiliar de cuina requereix d'una formació extensa dins de diferents facetes. L'estudiant d'aquest curs aprendrà diverses tècniques, procediments i hàbits fonamentals per a l'exercici professional de les seves funcions.
L'alumne estudiarà de quins elements es compon una cuina, les condicions ideals del local, les instal·lacions, i la funció de l'ajudant dins del treball en la cuina.
A més haurà d'aprendre tot el fonament de seguretat i higiene en el lloc de treball. La manipulació d'aliments és un sector que requereix d'un coneixement especialitzat i és imprescindible que l'alumne es familiaritzi amb la normativa de seguretat i higiene, els riscos i mitjans de prevenció i sobre el procés adequat de manipulació d'aliments i d'aliments de risc.
La formació aborda també conceptes com la nutrició. Els estudiants d'aquest curs d'ajudant de cuina coneixeran els diferents grups de classificació dels aliments i l'elaboració de plats segons uns criteris concrets.
Requisits per obtenir la titulació privada acreditativa de AULACAT:
1. Tenir 18 anys.
- Oferta gastronómica y sistemas de aprovisionamiento
- Preelaboración y conservación de alimentos
- Técnicas culinarias
- Repostería
- Técnicas básicas de servicio y de preparación de alimentos y bebidas a la vista del cliente
- Elaboraciones y productos culinarios
Estudiar les funcions que desenvolupa un auxiliar de cuina i aprendre tot el relatiu a la manipulació d'aliments i a les eines, bateria i utensilis més utilitzats en la cuina
Conèixer actituds de seguretat i higiene en el treball familiaritzant-se amb la manipulació d'aliments de major risc
Estudiar què és la formació continuada dels manipuladors d'aliments
Conèixer en profunditat les classes d'aliments i nutrients
Aprendre les dietes més habituals, les seves indicacions i contraindicacions
Estudiar les tècniques de manipulació, conservació i preparació dels diferents tipus d'aliments
Estudiar la definició i classificació del peix segons el Codi Alimentari Español
Aprendre els factors que intervenen en la qualitat de les carns i els productes derivats d'aquestes
Conèixer els plats elementals a força de llegums secs, hortalisses, arròs i altres cereals
Conèixer l'elaboració de plats de rebosteria i pastisseria
Saber alguns dels plats més representatius de la cuina nacional
Aprendre l'elaboració de receptes basades en el peix i marisc
Conèixer les postres derivades de la llet més comunes en la nostra cuina i la seva elaboració
Conèixer les receptes més comunes de les diferents regions espanyoles
Estudiar les característiques dels menús en la cuina internacional
Una vegada finalitzat el curs amb una qualificació igual o superior a 5, l'alumne obtindrà un Certificat d'Aprofitament de Auxiliar de cuina, expedit per Aulacat.
Gestió d'Al·lergògens | Auxiliar de cuina |